O nama

Vizija gradnja je tvrtka koja se bavi graditeljstvom više godina, a znanje i iskustvo što smo ga stekli u cijelom tom razdoblju ugrađujemo u svaki novi objekt. Tvrtka Vizija gradnja je u svojem višegodišnjem postojanju izgradila na području gradova Zagreba, Rijeke, Jadranovo više stambenih zgrada sa većim brojem stanova i apartamana i uspješno surađivala s nizom zadovoljnih kupaca. Zahvaljujući iskustvu, opremljenosti i stručnosti možemo Vam ponuditi stanove koje smo u cijelosti izgradili i uredili sami, od temelja do krova.

Svi stambeni objekti koje smo izgradili imaju potpunu zakonom propisanu dokumentaciju te zadovoljavaju sve potrebne standarde. U gradnji koristimo isključivo materijale vrhunske kvalitete, koji jamče trajnost i pouzdanost.

Sve navedeno dodatno zaokružuje izrazito moderna i funkcionalna arhitektura s vrlo dobro iskorištenim prostorom u stanovima. Naš je cilj izgraditi Vam stan koji će ujedno biti i Vaš dom, dom u kojemu će se osjećati ugodna obiteljska atmosfera, prostor koji pripada samo Vama i vašoj obitelji.

Više zadovoljnih kupaca najbolje će posvjedočiti vrhunsku kvalitetu naših zgrada, kuća, stanova i apartmana. Posve razumijemo da građevinski radovi predstavljaju veliko ulaganje, i da za svoj novac očekujete sigurnost, pouzdanost i kvalitetu pa stoga posvećujemo posebnu pažnju svakom detalju, od izbora materijala do završnih radova, i upravo zato nudimo Vam cjelovitu uslugu gradnje, od temelja do krova, kako bi se u svakom elementu mogli držati najviših standarda uz izradu namještaja po mjeri te uređenje interijera od strane renomiranih i stručnih osoba.

U sklopu naših usluga možemo Vam ponuditi i obavljanje svih vrsta građevinskih radova, kao sto su zidarski, armiranobetonski, armirački, tesarski, krovopokrivački, izolaterski, fasaderski, te radovi unutarnjeg i vanjskog uređenja kako samih zgrada, tako i okućnica.

Također, tvrtka Vizija gradnja sa svojim stručnim suradnicima pruža osnovne savjetodavne i pravne usluge koje zatrebaju budućim investitorima pri kupnji nekretnine, kako stanova tako i zemljišta te uz navedeno pruža investitorima svaku vrstu usluge kod upravljanja projektima, konzaltinga, tehničkog savjetovanja i nadzora nad građenjem i projektiranjem.

 

Programski paket

Usluga projektiranja

Login Form